hout Darts

Soft Tip Houten Darts

Soft tip houten darts zijn beschikbaar in een verscheidenheid van stijlen van exotische houtsoorten. Soft tip houten pijlen zijn de stijl van de darts die zijn voor het gebruik van de elektronische borden. Soft tip houten darts gebruiken de 2ba vervangbare plastic tips en verwisselbare vluchten. Het gewicht van deze ongeveer 12 gram bij de lichtste tot ongeveer 25 gram voor de zwaarste. Hoewel ik niet op dit moment te bieden, schroef op gewichten zijn verkrijgbaar bij de meeste dart winkels om het gewicht te verhogen indien gewenst.

 

wooden dart

Steel Tip Houten Darts

Deze pijlen zijn bijna identiek aan de hierboven behalve staal tips zodat ze kunnen worden gebruikt met de traditionele kurk of borstelharen dart boards. Dit zijn uiteraard iets zwaarder te beginnen en kan gewichten toegevoegd aan het gewenste gewicht.

 

wooden darts blood wood darts

We waarderen het zeer op uw specifieke ontwerpen ontvangen, en probeer altijd alles op alles om een specifieke eis te voldoen. Het motto voor ons bedrijf is dat er nooit minimum order zijn, maar iemand zou kunnen brengen ons de meest potentiële koper.

Als u interesse in onze producten, neem dan gerust contact met ons op via e-mail: sales@chinatungsten.com   sales@xiamentungsten.com of telefonisch:+86 592 5129696.