Darts Spelen Stance

Welke houding moet je gebruiken bij het gooien van darts?

De houding in darts spelen techniek wordt vaak over het hoofd gezien; echter een goede houding is erg belangrijk in dart speeltechniek die zet je hele dartspel. Het maakt niet uit welk spel je speelt zorg ervoor dat het begint op de rechter voet door het volgen van deze eenvoudige richtlijnen.

1.Line up behoren bij het werpen darten. Negeer het centrum gebied van het gooien darts lijn op de vloer. Vele malen het centrum gebied op de lijn kan verkeerd worden gemarkeerd. Kijk naar de roos en trek een denkbeeldige naar beneden naar de vloer en dan verder het uit aan de werplijn. Iets te vinden op de vloer om dit punt te verankeren, als een scuff merk of een vlek. Dit merkteken op de vloer is waar je moet moet line-up elke keer. Door het naderen van de raad van bestuur van exact dezelfde plek uw dart gooit zal nauwkeuriger en consistenter geworden. Het gooien van darts lijkt heel simpel, maar veel mensen line-up verkeerd zonder het te beseffen. Eigenlijk een goede darts spelen houding zet je hele dartspel.

 

dart throwing line

Dart speeltechniek-01

2.Staande op de lijn bij het werpen darten. Je hebt twee mogelijkheden in het werpen darts- zijwaarts of worden geconfronteerd met de raad. Zijwaarts staan zet uw werparm en je ogen op dezelfde lijn waardoor de kans op je arm te bewegen side-to-side en je elleboog wegdrijven uit je lichaam. U kunt zelfs beweeg je achterste voet achter de voorste voet aan de elleboog verder te trekken in en draai de worp. Uw andere optie als het gooien van darts wordt geconfronteerd met het bord met je voorste voet wijzend op de roos en je achterste voet achter je en aan de zijkant voor een maximale balans en comfort. Probeer beide en beslissen welke het meest comfortabel is voor u in het gooien van darts.

dart stance2idart stance2e

Dart speeltechniek-02

3.Houvast bij het werpen darten. Nauwkeurigheid begint met stevige voet. Voeten moeten de schouders breed zijn met een vlakke voorzijde voet die meer gewicht dan de achterste voet draagt zijn. De voorste voet zorgt voor een stabiele basis die vermoeidheid vermindert, en de achterste voet onderhoudt evenwicht en helpt met nauwkeurigheid. Leunt te ver naar voren kan leiden tot mogelijk rugletsel na verloop van tijd dus zorg ervoor dat uw houding is niet te ver naar voren om spanning of pijn veroorzaken na het werpen.

dart stance3

Dart speeltechniek-03

4.Schouder positie bij het gooien van darts. Je schouders moeten parallel aan de grond te zijn - maar persoonlijke stijl kan variëren 50 tot 90 graden op basis van het gooien van comfort. De schouder gefixeerd blijft evenals de rest van het lichaam. Probeer je rug zo recht te houden en nog steeds mogelijk terwijl je arm ontspannen en in controle. Vermijd longeren jegens de raad. Alleen je arm en hand moet follow-up aan de raad bij het gooien van darts.

dart stance4

Dart speeltechniek-04

Als u interesse in onze producten, neem dan gerust contact met ons op via e-mail: sales@chinatungsten.com   sales@xiamentungsten.com of telefonisch:+86 592 5129696.