wolfraam darts

Kwaliteit en vakmanschap tegen betaalbare prijzen is wat wij onze klanten bieden. Elke set bevat 3 darts met een gewicht van bijna 25 gram per stuk. De darts bevatten 90% wolfraam en hebben stalen punt vaste punten taps. De assen zijn duurzaam gemaakt van plastic.The tungsten darts zijn ontworpen en ontwikkeld voor het ontwikkelen speler. Het geeft de spelers van dart een positiviteit in het spelen tegen een betaalbare prijzen. De serietungsten darts is beschikbaar in een verscheidenheid van levendige kleuren, verschillende gewichten en zwarte stelen afwerking. De assen zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium materiaal. De tip is van staal gemaakt en beschikbaar gewichten zijn 20 gram tot 28 gram.

wolfraam vat

 

Tungsten Darts

Tungsten is zeer dichte en zware metal.Tungsten darts worden gemengd met nikkel, ijzer en koper. Messing en nikkel-zilver zijn lichter metalen in vergelijking met wolfraam dat is een zeer zware en dichte metalen. Het is gezien dat de meeste van de goede werpers gebruiken tungsten darts, maar als je een starter dan zou je niet gooien strak groeperingen welke dart u gebruikt. Op een gemiddelde van de grootte van een 20 gram tungsten darts zijn de helft van de grootte van een messing dart die het mogelijk maakt voor strengere groeperingen op het bord.

dart parts/dart types

Wolfraam is een metalen zwaarder dan lood deze eigenschap wordt de reden waarom de tungsten darts verzetten tegen slijtage en de grip langer duurt. Integendeel kant kan de zachte metalen darts snel slijten van zure huid en wrijving.

Tungsten darts zijn een natuurlijke keuze van de profs, maar ze zijn ook een goede keuze voor iedereen die wil om hun dart spel naar het volgende niveau. Tungsten darts zal je een beslist voordeel ten opzichte van uw concurrentie. Of je gooit stalen tip darts in een haren raad, of soft tip darts op een elektronisch bord, vindt u een breed scala van tungsten dart sets beschikbaar tegen een redelijke prijs te vinden.

In het begin van 1999, de aanbevolen maximum gewicht voor wolfraam soft tip darts werd verhoogd tot 18 gram, voor de competitie en toernooien. Wolfraam stalen tip darts heb je twee keuzes, beweegbare tips, vaste tips.

U kunt gebruik maken van ons een van deze en een van de meest betaalbare tungsten darts. Deze darts worden geleverd met een stalen punt.

Als u interesse in onze producten, neem dan gerust contact met ons op via e-mail: sales@chinatungsten.com   sales@xiamentungsten.com of telefonisch:+86 592 5129696.