dartbord Afstand

dartboard distance

Dartbord Afstand Picture

De minimale afstand waarop darts gegooid kan worden is ook ingesteld. De standaard gooien afstand is 7 meter, 9 ¼ inch van het dartbord, horizontaal gemeten en loodrecht op haar gezicht. Deze limiet of lijn wordt de teen lijn genaamd. Meestal de teen lijn wordt gekenmerkt door de verhoogde bar die twee voeten in de breedte. U kunt ook instellen via de teen lijn op een diagonale afstand van 9 meter 7 3/8 inch van het centrum van de op juiste hoogte boord.

Dus, deze waren het dartbord hoogte en afstand regelgeving die u moet weten. Spelers persoonlijk enorm genieten van het spelen darts want het is een eenvoudig spel dat is niet alleen veel plezier, maar verbetert ook de concentratie.

Het schema is nogal vanzelfsprekend. Voor die mensen die willen er absoluut zeker van hun dartbord goed is geïnstalleerd, kunt u het meten van de diagonaal die gaat van de bullseye centrum naar de werplijn en het moet 293,14 centimeter of 9 voet 7 3/8 inch.

 

Als u interesse in onze producten, neem dan gerust contact met ons op via e-mail: sales@chinatungsten.com   sales@xiamentungsten.com of telefonisch:+86 592 5129696.