Voordeel van de Tungsten Darts

Een pijl bestaat uit vier elementaire onderdelen, een punt, een vat, een schacht (of stam) en een vlucht. Van deze vier delen, de meest cruciale is het vat. Dit is het deel van de dart u grip wanneer je gooien en het geeft ook de dart zijn gewicht. De vorm van het vat zal variëren afhankelijk van waar het gewicht geconcentreerd. Als het vat dezelfde dikte geheel in het gewicht gelijkmatig wordt verdeeld, een torpedo stijl vat zwaarder aan de voorzijde en een vat dat dikker in het midden heeft het grootste deel van zijn gewicht daar geconcentreerd.

.tungsten barrels

In de vroege dagen werden darts gemaakt van hout en daarna voor een lange tijd vaten werden gemaakt van messing. Deze dagen hoewel messing darts blijven (vooral bij de goedkopere segment van de markt), de keuze van alle professionals en de meerderheid van de competitie spelers is wolfraam. Tungsten (bestaat uit een legering van wolfraam en nikkel, koper, ferro) heeft een duidelijk voordeel ten opzichte messing.

Wolfraam is dichter dan messing, met andere woorden als je twee gelijke hoeveelheden in volume van wolfraam en koper had, dan zou de wolfraam twee keer zo zwaar zijn (2,15 om precies te zijn). Het voordeel van tungsten darts is kun je hetzelfde gewicht als een dikke koperen vat te bereiken, maar de wolfraam vat zou een stuk slanker zijn. Dit zou een stuk voordeliger zijn om een bevoegde dart speler als deze laat veel meer ruimte in de hoge tonen bed toen darts dicht bij elkaar zijn gegroepeerd, waardoor het maken easier.Tungsten darts hebben een duidelijk voordeel ten opzichte van traditionele messing. Naast minder doorbuiging, worden ze geproduceerd op grote karteling patronen op de vaten. Deze zorgen voor een zelfverzekerde grip met minder potentieel voor slipping.And deze darts komen in een verscheidenheid van zowel stalen tip en soft tip sets.

Tungsten darts komen in verschillende gewichten van ongeveer 16 gram tot ongeveer 30 gram. Het is belangrijk bij het kiezen van een set darts dat je de kans om uit te proberen zoveel mogelijk alvorens te beslissen over een set te krijgen. Het belangrijkste is dat je je comfortabel voelt bij het gooien van hen. Zodra je die perfecte darts, kan het een idee om een extra identieke set voor het geval ze verloren of gestolen te krijgen kopen. Als je spel verder gaat een beetje muf of u streven naar verbetering, wees niet bang om je darts te veranderen.

 

Als u interesse in onze producten, neem dan gerust contact met ons op via e-mail: sales@chinatungsten.com   sales@xiamentungsten.com of telefonisch:+86 592 5129696.