Dart Technieken

Fundamentele Dart Technieken:

Er zijn een aantal slechte gewoonten in dart gooien technieken die moeten worden vermeden tijdens het spelen van het spel. Deze zijn niet alleen de efficiëntie te verminderen; ze brengen ook het lichaam pijn en lange termijn houding gebreken:

• Dart werptechnieken-1. Lichte scheve kan goed zijn, maar het is verkeerd om te geloven dat leunt weg over de worp lijn om dichter bij het bestuur creëert een voordeel te krijgen. Deze slechte gewoonte alleen vermindert de stabiliteit van een player.A goede gooien houding impliceert de voeten en benen gepositioneerd in een stevig en comfortabel en ontspannen houding. Gewicht moet worden verdeeld over beide voeten. Bij leunen meeste het lichaamsgewicht wordt verdeeld over slechts één van de voet. In lange wedstrijden, de speler banden uit. Vandaar dat de nauwkeurigheid en efficiëntie van worpen worden beïnvloed. Bovendien hebben de getuigenissen van de lange tijd darters de nadelige gevolgen van deze slechte gewoonte bewezen. Staande op een voet tijdens het spelen is ze terug veroorzaken, knie, enkel en voet pijn.

• Dart Throwing Techniques-2.Do niet de dart zijwaarts of in een andere positie dan niveau te houden en wees naar het bord. Jaar studie in de sport hebben bewezen dat goede vaardigheid is de mogelijkheid om dezelfde zet te doen op precies dezelfde manier. Dit is waarom het wordt aanbevolen om alle niet-essentiële verkeer te voorkomen.

• Dart werptechnieken-3.Darts zijn niet honkballen. Daarom moeten ze niet worden geworpen de manier waarop honkballen zijn gegooid. Hierdoor is niet alleen onnodig, maar ook gevaarlijk. De overmatige kracht van de worp zou alleen schade aan de draden op het bord. Het kan ook leiden tot de worp om te gaan uit de hand. Het gooien van darts als honkballen maakt gebruik van de grote kracht muscles.Whereas, wat nodig is voor het spel zijn de fijne controle spieren in de armen en de hand.

• Dart werptechnieken-4.Lunging is een andere slechte gewoonte te vermijden. Het is de opheffing van de achterste voet van de vloer tijdens een worp. slang die deze slechte gewoonte te plegen waarschijnlijk denken dat ze harder kunnen maken gooit door dit te doen. Negatief longeren invloed op het hele lichaam en de worp. Dit veroorzaakt onbalans tijdens het cruciale moment van de follow gooien. De kracht die de darts beweegt op het bord is ideaal alleen door de vingers, pols en onderarmen. Het is zelden zo dat het missen van de raad van bestuur of het raken van het te laag kan worden verholpen door de toegenomen afstand macht. Nauwkeurigheid en de opvolging door zijn belangrijker.

• Dart werptechnieken-5.Spinning darts zijn een natuurlijk verschijnsel. Spelers niet noodzakelijkerwijs induceren spinnen. Het wordt daarom geadviseerd dat spelers niet deze nutteloze inspanning van het draaien van de darts op afstand te maken. De dart moet de kant bijna gelijktijdig te laten aan horizontale vlucht te verzekeren. Waardoor het alleen draaien in tegenspraak met deze richtlijn.

Als u interesse in onze producten, neem dan gerust contact met ons op via e-mail: sales@chinatungsten.com   sales@xiamentungsten.com of telefonisch:+86 592 5129696.