Hoe om te gooien Darts

Hoe te Darts Gooi?

Hoe je darts te gooien is een grote vraag in dart throwing.In om uw dart gooien , we moeten kijken naar de mechanica van de dart eerste gooien perfectioneren. Darts zal vliegen op een parabolische curve als je ze gooien; dart gooien curve is dezelfde curve die een honkbal of kogel zou volgen. De dart gooien boog van de curve wordt bepaald door de kracht van de worp. Hoe harder je maakt dart gooien van de ondiepere de curve.

Om deze kennis toe te passen op onze gooien, moeten we begrijpen hoe onze armen werken wanneer we dart gooien. De beste manier om dart gooien doen is te denken aan je arm als een machine. Deze machine bestaat uit drie hefbomen (hand, onderarm en bovenarm), deze drie hefbomen door gewrichten (pols en elleboog) bevestigd en aan het einde van deze machine is een gemeenschappelijke bevestigen van de machine aan een vast punt (je schouder). Hieronder is een foto van deze machine.

Hoe te darts te gooien

Nu als u de machinebouw in je achtergrond, zult u weten dat met een machine als deze is het mogelijk om eventuele curve binnen het bereik van de machine te trekken. Laten we nu eens kijken hoe de arm ziet er in beweging wanneer je eigenlijk niet maken dart gooien.

Laten we eens een kijkje op deze animatie samen, want het is heel belangrijk in dart gooien. Merk op hoe in de animatie van de schouder niet bewegen? Wanneer u aan het doen zijn dart gooien, het enige deel van je lichaam dat moet worden bewegen is je arm. Naar beneden de arm komen we tot de elleboog. Merk op hoe de elleboog niet veel bewegen in de begin fase van de worp, maar begint tijdens de acceleratie fase verplaatsen. Dit is zeer belangrijk voor ons arm blijven bewegen langs de curve. Als we geprobeerd om de elleboog stationair te houden, zouden we gedwongen worden om de dart eerder vrij te geven. Door het bewegen van de elleboog tijdens de worp, het stelt ons in om de dart begeleiden langs de curve voor een langere periode van tijd het vergroten van onze nauwkeurigheid. Tot slot komen we bij de pols. In deze animatie de pols doet niet veel, en je pols niet veel te doen voor een goede en juiste worp. Veel spelers doen gebruiken meer pols in hun gooit al; dit is voor het versnellen van de dart. Door het gebruik van een breuk van de pols voor de acceleratie, het betekent dat je kan vertragen de rest van de bewegingen en daarmee verhogen nauwkeurigheid. Beginners moeten wel voorzichtig zijn. Terwijl veel voors en ervaren spelers doen gebruik maken van de pols voor het versnellen van de dart, kan het een gevaarlijk ding te zijn, want het is nog een ding dat je moet beheersen. Doordat de arm om het grootste deel van het werk doen je misschien beter af zijn. Het beste advies is om te beginnen door te laten de arm het werk doen; Dit zal echt helpen je wennen aan de betrokken bewegingen. Zodra je goed bezig bent, probeer dan het toevoegen van meer pols versnelling beetje bij beetje.

Als u interesse in onze producten, neem dan gerust contact met ons op via e-mail: sales@chinatungsten.com   sales@xiamentungsten.com of telefonisch:+86 592 5129696.