wolfraam Dart vaten

vat vormt het grootste deel van de dart. Tegenwoordig dart vaten gemaakt van wolfraam zijn meer en meer populair over de hele wereld, en wij leveren diverse tungsten dart barrels als per specifieke steekproef of ontwerp van onze klanten.

vatvorm

Het vat vormt het grootste gedeelte van een dart. Wanneer we spreken van "het kopen van een (nieuw) dart" verstaan we het krijgen van een nieuwe dart vat. Tegenwoordig vaten zijn verkrijgbaar in bijna elke mogelijke vorm, met een brede selectie van
wolfraam vatknurl of ringen op het oppervlak voor een comfortabele en veilige grip.

Vormen de belangrijkste tungsten dart Barrels 'zijn:

- cilinder
- ton
- torpedo

Sommige Barrel Vormen. De selectie aan de linkerkant toont vaten met 2 draden (soft tip), aan de rechterkant zijn vaste-tip stalen wolfraam dart vaten.

Het is niet mogelijk om te zeggen welke is de "juiste" is. Gebaseerd op een zeer theoretische redenering van de lange cilindrische tungsten dart vaten kon de beste van hen zijn omdat ze de slankste en laat de strakste groepering. Goed voor 140S en 180s. Maar deze redenering helpt je niet als je niet in staat bent om tungsten dart barrels te behandelen. Het selecteren van de juiste vorm is een kwestie van persoonlijke voorkeur. Kies wat voor u comfortabel voelt. Dat is veel belangrijker dan een abstract of "academische" redeneren over theoretische voor- of nadelen van een aantal vormen.

vat Materiaal

De huidige standaard materiaal is Nickel-Tungsten. Wolfraam is een zeer dicht materiaal, zodat wolfraam darts met aanzienlijk gewicht enigzins compact kan worden gemaakt. De uitvinding van tungsten dart barrels had een grote impact op de sport. Met de nieuwe dart vaten, kan men beter groepering bereiken dan voorheen, en de gemiddelden pro games drastisch verbeterd. Het is niet overdreven als deze ontwikkeling wordt aangeduid als "de wolfraam revolutie".

Voordat de wolfraam revolutie, werden dart vaten voornamelijk gemaakt van messing. Messing dart vaten worden nog steeds gebruikt door sommige spelers, omdat ze zijn veel goedkoper dan wolfraam. Maar messing dart barrels zijn oude technologie nu, dus ik kan ze niet aanbevelen.

Vanwege technische problemen met de productie van 100% tungsten darts zijn niet beschikbaar. Alle "tungsten" darts die je kunt kopen in feite gemaakt van wolfraam legeringen, met nikkel-Tungsten is de meest voorkomende. Wanneer u een dart koopt de hoeveelheid wolfraam in de legering wordt gegeven door een percentage nummer. Dus een gemeenschappelijke "80% Tungsten" dart heeft 80 procent wolfraam en 20 procent nikkel, koper en / of Ferro. Tungsten darts zijn beschikbaar van 80% tot meer dan 90%. Hoe meer wolfraam het slanker - en de duurdere - de wolfraam darts zijn. Als de hoge percentage tungsten darts zijn de moeite waard de hogere prijs is een open vraag. Persoonlijk denk ik dat 80% tungsten dart vaten zijn goed genoeg voor bijna iedereen.

Vergeet niet: het enige voordeel van een hoge wolfraam aandeel is dat de dart vaten slanker dan een dart met hetzelfde gewicht en een lager wolfraam aandeel kan worden gemaakt. Op geen enkele wijze hoger wolfraam percentages geven een soort van algemene betere kwaliteit of betere bewerking.

De laatste jaren is een groter aantal mensen allergisch geworden Nickel. Met nikkel-Tungsten darts zijnde de standaarduitrusting tegenwoordig, zullen deze mensen problemen met hun pijlen hebben. Er zijn enkele darts verschillende wolfraamlegeringen, zoals zilver of koper wolfraam wolfraam. Echter, deze darts zijn zeer zeldzaam. De belangrijkste dart fabrikanten ze niet leveren. Als u allergisch bent voor nikkel zal je waarschijnlijk moeten zoeken naar deze alternatieven.

Go to Page>> [1] [2] [3]

Als u interesse in onze producten, neem dan gerust contact met ons op via e-mail: sales@chinatungsten.com   sales@xiamentungsten.com of telefonisch:+86 592 5129696.