Nikkel Zilver Darts

We hebben ons gevestigd als de technologische leider in geen bounce darts gemaakt van nikkel zilver materiaal.

De darts bestaan uit nikkel zilveren vat met kuiltje tip punt. Het heeft kleur meester as en kan worden aangepast in een slanke behuizing. Het komt samen met vele extra kuiltje tips.

Als u wilt upgraden van de sets van de darts die met uw elektronische dartbord kwam toen deze reeks van darts is perfect voor je. Het gewicht van de geavanceerde niveau dart is in zeven gewichten 20-26 gram. De vaten van de set van pijlen zijn gemaakt van duurzaam nikkel zilver combinatie en kleur meester schachten. De vluchten zijn reflecterend.

Voor een scherpe darter ons gamma van nikkel zilver darts bevat de super combinatie van geringde en gekartelde precisie profiel vaten. Het heeft ook puur en niet bezoedelen nikkel zilveren vaten.

De nikkel zilver darts bij ons verkrijgbaar geleverd met Gripper schachten. Het kan worden uitgevoerd in een compacte behuizing. U kunt ook een extra set XL + assen en vlucht beschermers.

 

Deze superieure nikkel zilver darts hebben duurzame nylon shafts en hebben holografische 3-D vluchten. Nikkel zilver darts hebben willekeurig geassorteerde stijlen.

Het vergelijken van de drie darts messing, nikkel-zilver en wolfraam: Tungsten is zeer dicht en heavy metal. In vergelijking met nikkel zilver wolfraam is lichtmetaal en duren niet lang. Tungsten is altijd gemengd met nikkel en je zal zien op de verpakking geschreven zoals 80-20, wat betekent 80% wolfraam en 20% nikkel.

Nickel maken / Tungsten Darts tungsten deeltjes worden samengebonden met nikkel. Wolfraam zijn meer dicht dan messing of nikkel / zilver Darts. De diameter van wolfraam vaten blijft kleiner, zodat ze vormen strakker mogelijk groepen op het dartbord. Nikkel zilver darts zijn minder duurzaam dan Tungsten darts.

We hebben deze darts met de beste ontwerp, materialen en vakmanschap gemaakt. Wij verkopen alle dart sets met complete game instructies en garantie.

Als u interesse in onze producten, neem dan gerust contact met ons op via e-mail: sales@chinatungsten.com   sales@xiamentungsten.com of telefonisch:+86 592 5129696.