dart vluchten

dart flight

Darts vluchten zijn de vinnen of vleugels vinden op de achterkant van een dart. Ze dienen om de dart tijdens de vlucht te stabiliseren en zijn gemaakt van verschillende materialen. Dart vluchten genereren geen lift. Vluchten slechts weerstaan beweging weg van de hartlijn van de dart. (Airplane vleugels genereren lift door middel van hun gebogen vorm, terwijl darts vluchten zijn plat.)

Dart Flights zijn er in vele verschillende vormen / kleuren en designs, en is een van de items die voor het eerst zal worden gebroken, een slechte vlucht maken de worp erger, dus altijd een aantal reserve vluchten wanneer je gooien darts of deelnemen aan toernooien.

Het is ook belangrijk om uw dart vluchten verspreiden wanneer u het monteren op de as. Zorg ervoor dat van de engelen zijn ongeveer 90 ontvetten, en niet plat gemonteerd, als de vluchten zijn niet goed gemonteerd de darts is dat niet gestabiliseerd als je ze te gooien. Vluchten zijn nodig voor de dart te stabiliseren in de lucht wanneer je gooit it.To houden uw vluchten gestabiliseerd, er is een klein apparaat genaamd vlucht beschermer.
Dart Flights Types

Hard dart vluchten worden gemaakt van een stijve polyester kunststof die vorm goed houdt. De lagen worden permanent aan elkaar verzegeld door warmte tijdens de fabricage. Omdat het plastic is harder, ze niet scheuren zo gemakkelijk als Soft Vluchten, maar als ze scheuren, kunnen ze niet opnieuw te worden afgesloten en worden geruïneerd.

Nylon dart vluchten, gemaakt van ripstop nylon stof, ar veruit de meest duurzame vorm van darts vlucht. Deze dart vluchten zijn erg moeilijk te tear.Nylon Vluchten zijn verkrijgbaar in effen kleuren en tientallen gedrukte ontwerpen.

Dimplx, ribtex en andere soortgelijke stijlen zijn eigenlijk moeilijk dart vluchten die zijn bedrukt met een textuur.

Soft dart vluchten worden gemaakt van een flexibele kunststof plaat, voorbedrukt met een verscheidenheid van ontwerpen en vervolgens gevouwen in vorm.

Papier dart vluchten worden gemaakt van papieren, die zijn zeer eenvoudig te hanteren, kunt u een bezoek aan de pagina van hoe je een papieren filght maken.

 

Dart Flights Vormen

De vorm vlucht in de foto's hierboven is "standaard" genoemd. Andere vormen zijn "peer", "kite" genoemd, "Lantaarn", en nog veel meer zijn available.Today zijn er veel verschillende vormen en stijlen van de vluchten op de markt. Er zijn 1000's van verschillende ontwerpen, stijlen om uit te kiezen. Hier zijn een paar voorbeelden van de vele vormen (Yon kan verwijzen naar de foto rechts) .Maar voor aan de slag moet u de "standaard" vorm te gebruiken.

Waarom moet dart vluchten komen in verschillende vormen?

Wing oppervlakte van invloed op de dart vluchten. Als een gids, slank of kite vormen zijn beter op lichtere vaten. Dit soort vluchten wordt het meest gebruikt door zachte darters. Terwijl, peer, standaard en vortex vormen zijn geschikt voor middelzware tot zware darts, en gebruikt in de staalindustrie darters. U kunt alle vluchten op de meeste darts alles hangt af van uw gooien stijl te gebruiken, dus mijn advies is om uit te proberen verschillende vormen en erachter te komen heks vorm past uw gooien stijl.

 

flight shapes
De belangrijkste regels voor het omgaan met dart vluchten zijn:

1) Gebruik altijd dezelfde vlucht vorm op alle 3 darts.

2) verspreid Altijd jouw vluchten.

Kijk: platte dart vluchten zijn zeer slecht! Wanneer je nieuwe vluchten op uw darts is het waarschijnlijk dat het resultaat ziet er als volgt uit. U moet een aantal handmatige "het verspreiden van" werken met elke nieuwe vlucht doen.

Dart vluchten juist verspreid: goed! Dit is een vlucht correct te verspreiden. U moet uw dart vluchten verspreid omdat alleen dit garandeert een goede vlucht van de dart.

 

Als u interesse in onze producten, neem dan gerust contact met ons op via e-mail: sales@chinatungsten.com   sales@xiamentungsten.com of telefonisch:+86 592 5129696.