Darten Cafés

Hoe worden metaalpoeders gemaakt?

Maar ook als een professionele concurrerende activiteit, darts is een traditionele pub spel, algemeen gespeeld in het Verenigd Koninkrijk (het eerste land dat officieel darts herkennen als een sport), over de Commonwealth, Nederland, Ierland, de Scandinavische landen, het Verenigd Staten, Canada en elders.

Darts, een spel dat echt iedereen, van elke omvang, leeftijd, geslacht en mate van dronkenschap kan concurreren zelfs voorwaarden - de perfecte pub sport. In feite, zal je een dartbord in de donkerste hoek van de meeste pubs in Groot-Brittannië te vinden.

 

Hoe te Pub Darts Spelen

Stap 1

Vraag de barman voor een set van zijn beste darts.

Stap 2

Zorg ervoor dat u uw oog te krijgen in en hebben een paar praktijk gooit.


Stap 3

Begrijp de basisregels. Bij het gooien van een dart je nodig achter de dart lijn, dat is ongeveer 5 meter van het bord te staan. Iedere speler heeft drie gooit voordat haar de volgende speler aan de beurt.

Stap 4

Weet hoe om te scoren. Een dartbord is verdeeld in twintig (1 tot 20) met een roos in het midden. Dus als je raakte een 1 krijg je 1 punt. Echter, het gebied aan de buitenzijde van het nummer dubbele aantal punten en het gebied binnen het getal waard drievoudige waard. De roos is de moeite waard 50 en het gebied rond de roos is de moeite waard 25. De hoogste score beschikbaar is 180, dat is drie triple '20.

Stap 5

Speel 01. Dit is de meest populaire darts spel gespeeld in cafés. Beide spelers beginnen ofwel van 301 of 501 en de winnaar is de eerste persoon om hun weg terug te werken naar 0. Sound gemakkelijk? Nou, de vangst is dat je moet eindigen op een dubbel. Bijvoorbeeld als u 4 om te winnen moet je streven naar dubbele 2. Als u raakte een score hoger dan die score, bijvoorbeeld een 5, is het einde van de weg.

Stap 6

Speel de klok rond. In deze pub spel heeft elke speler elk nummer de bullseye geraakt in oplopende volgorde, van 1 tot 20, en dan eindelijk. De winnaar is degene die als eerste eindigt.

Stap 7

Spelen killer. Dit spel is een beetje meer rumoerige en veel plezier bij het spelen in grote groepen. In principe elke speler begint met het gooien van een dart en het aantal dat ze geraakt is hun nummer voor het spel. Het idee is dan om uw nummer vijf keer geraakt om jezelf vijf levens, je verandert in een moordenaar. Wanneer je bent een moordenaar, kunt u vervolgens gaan voor nummers van de andere speler, verliezen ze een leven elke keer dat je het te raken.

 

Als u interesse in onze producten, neem dan gerust contact met ons op via e-mail: sales@chinatungsten.com   sales@xiamentungsten.com of telefonisch:+86 592 5129696.