Hoe worden metaalpoeders gemaakt?

Darten is niet alleen een professionele competitieve activiteit, het is ook een traditioneel pubspel, vaak gespeeld in het Verenigd Koninkrijk (het eerste land dat darts officieel als sport erkent), in het Gemenebest, Nederland, Ierland, de Scandinavische landen, de Verenigde Staten Staten, Canada en elders.

Darts, een spel dat echt iedereen, ongeacht grootte, leeftijd, geslacht en niveau van dronkenschap, op evene voorwaarden kan spelen - de perfecte pubsport. In feite vindt u een dartbord in de donkerste hoek van de meeste pubs in Groot-Brittannië.

Stap 1

Vraag de barman om een ​​set van zijn beste darts.

Stap 2

Zorg ervoor dat je in de gaten krijgt en een paar oefengooien hebt.

Stap 3

Begrijp de basisregels. Als je een pijl gooit, moet je achter de dartlijn gaan staan, ongeveer 5 voet van het bord. Elke speler heeft drie worpen voordat de volgende speler aan de beurt is.

Stap 4

Weet hoe te scoren. Een dartbord is verdeeld in twintig nummers (1 tot 20) met een roos in het midden. Dus als je een 1 raakt, krijg je 1 punt. Het gebied aan de buitenkant van het nummer is echter het dubbele aantal punten waard en het gebied binnen het nummer is driemaal waard. De roos is 50 waard en het gebied rond de roos is 25 waard. De hoogste score die beschikbaar is, is 180, dat zijn drie drievoudige 20's.

Stap 5

Speel 01. Dit is het populairste dartsspel dat in pubs wordt gespeeld. Beide spelers starten vanaf 301 of 501 en de winnaar is de eerste persoon die zich terugwerkt naar 0. Klinkt eenvoudig? Nou, de vangst is dat je moet eindigen op een double. Als u bijvoorbeeld 4 wilt winnen, moet u dubbelen 2. Als u een hogere score dan die score scoort, bijvoorbeeld een 5, is het einde van de stapel.

Stap 6

Speel de klok rond. In dit kroegspel heeft elke speler elk nummer in stijgende volgorde geraakt, van 1 tot 20, en tenslotte de roos. De winnaar is degene die als eerste eindigt.

Stap 7

Speel moordenaar. Deze game is een beetje meer luidruchtig en erg leuk wanneer het in grote groepen wordt gespeeld. In principe begint elke speler door een pijl te gooien en het nummer dat ze raken is hun nummer voor het spel. Het idee is dan om je nummer vijf keer te raken om jezelf vijf levens te geven, en je in een moordenaar te veranderen. Als je een moordenaar bent, kun je de nummers van de andere speler kiezen en elke keer dat je erop slaat een leven verliezen.

Enquiry & Feedback