tungsten dart puntenslijper

Hoe te dart puntenslijpers gebruiken?

Dart puntenslijpers zijn erg belangrijk in het spel van darts. Zonder het aanscherpen van de tips van darts, krijgen ze saai en niet klemmen in de raad van bestuur. Wanneer darts plakken niet in de raad van bestuur, de werper krijgt geen punten toegekend. Het maakt niet uit hoe perfect doel van een speler is, op het einde het niet uit of hun darts blijven niet in de raad van bestuur. Hier is hoe te dart slijpers gebruiken om ervoor te zorgen dat de darts blijven steken in het dartbord.

dart sharpener2dart tips

Dart puntenslijpers

1.Rub het eind van de dart op de steen. Houd de dart parallel aan de slijpsteen en het einde van de dart's over het oppervlak van de steen lichtjes wrijven. Zorg ervoor dat de pijl te draaien om goed te scherpen alle kanten. Controleer de punt voortdurend om ervoor te zorgen dat deze goed is slijpen en dienovereenkomstig aan te passen slijpen.

2. Controleer de vorm van de dart tip. Perfect geslepen dart tips zijn niet gericht; ze hebben een iets afgeronde punt. De tip moet een balpen tip lijken goed te houden in het dartbord. Als de tip krijgt een punt op, licht het einde van de slijpsteen in cirkels wrijven totdat het is afgerond.

3.Don 't overdrijven. Dart slijpers tot een punt zijn te scherp. Deze darts vaak niet houden aan het dartbord, in plaats stuiteren en vallen op de grond. Ze lopen het risico van beschadiging van de bedrading op het bord door hun scherpte. Nieuwe darts in de verpakking komen te scherp om mee te spelen. Rond de uiteinden van de pijlen naar beneden met de dart puntenslijper alvorens ze te gebruiken, zodat ze niet te scherp.

4. Gebruik het vaak. Controleer de tips van darts voor hen gooien. Het is waarschijnlijk niet nodig om de tips tussen elke worp te scherpen, maar het doet af en toe gebeuren dat het topje heeft een touch-up. Zeker scherpen darts tussen games om ze in topvorm te houden.

5.Watch op tekenen van een slechte tip. Een slechte tip is een tip dat is te scherp of volledig onscherp. Bij het afspelen, het grootste teken van een tip dat verscherping nodig heeft, is de dart stuiteren van het bord af. Scherpe, puntige tips schuiven zonder te kleven, en stuiteren de rug, en een flatscreen darts maken een groot gat dat ze glijden meteen weer uit. Dit gebeurt zowel bij de tip is te scherp, en als het niet geslepen, of appartement.

 

Als u interesse in onze producten, neem dan gerust contact met ons op via e-mail: sales@chinatungsten.com   sales@xiamentungsten.com of telefonisch:+86 592 5129696.