koperen darts

Messing is een zachte legering. Het is gemaakt van koper en zink en dat zijn bekende metalen. Omdat messing de lichtste van de drie is, is het voor de fabrikanten gemakkelijk om messing in verschillende vormen te transformeren. Het is ook handig om te werken met een door koper gemaakt voorwerp. De koperen darts worden verondersteld de lichtste te zijn van de rest van de metalen darts, zoals donkergroene darts, darts van wolfram en dartpijlen met stalen punten.

De koperen darts hebben een hoge kwaliteit en zijn goedkoop. Met onze messing darts kun je een uitstekende oplossing vinden waarmee je kunt experimenteren met stijl en gewicht. Als u tevreden bent met de kwaliteit, kunt u een duurdere set bestellen.

De vluchten en schachten kunnen een variatie hebben in deze koperen darts. Deze sets koperen darts hebben vaten koper. De aluminium assen in deze messing darts zijn gewoon geweldig voor beginners. Het gewicht van elke koperen pijl is bijna 16 tot 20 gram en heeft een portemonnee voor de verpakking. Deze bevatten ook extra kuiluiteinden en worden geleverd met zwarte groeven. Deze darts hebben eenvoudig te werpen compacte vaten, deze darts hebben een goed geplaatste ribbeling.

Vanwege deze functies is het de bedoeling dat het door de jaren heen een populaire soft-tip dart is. Messing vaten en zwart gecoate gekartelde darts worden op maat gesneden door deze messing darts. De combinatie van koperen vaten en gekartelde darts maken het exclusief en een van de bestverkopende darts. Je krijgt extra tips met een set van deze messing pijlen.

Omdat ook de greep en controle van messing belangrijk zijn, worden er precies gekartelde en geringde vaten gemaakt precies om u goede grip en controle over de pijl te geven. Black coated deze messing darts met glad afgewerkte vaten zorgt voor een contrast met de grip gemaakt door de groeven en kartels.

We stellen het zeer op prijs om uw specifieke ontwerpen te ontvangen en proberen altijd om aan een specifieke vereiste te voldoen. Het motto voor ons bedrijf is dat er nooit een minimale bestelling is, maar dat iemand ons de meest potentiële koper kan brengen.

Enquiry & Feedback