koperen darts

Messing is een zachte legering. Het is gemaakt van koper en zink die welbekend metalen. Aangezien messing is het lichtste van de drie is het gemakkelijk voor de fabrikanten koperen transformeren in verschillende vormen. Het is ook handig om te werken met messing object. De koperen darts worden verondersteld de lichtste onder de rest van de metalen darts zijn zoals nikkel zilver darts, tungsten darts en stalen tip darts.

Brass Darts

De koperen darts hebben een hoge kwaliteit en zijn goedkoop. Met onze koperen darts kunt u een uitstekende oplossing waarmee u kunt experimenteren met de stijl en het gewicht te vinden. Als u tevreden bent met de kwaliteit zijn dan kunt u een duurdere set te bestellen.

De vluchten en assen kan een variatie in deze koperen darts hebben. Deze sets van koperen darts hebben vaten van messing. De aluminium assen in deze koperen darts zijn gewoon geweldig voor beginners. Het gewicht van elke messing dart is bijna 16 tot 20 gram en heeft portemonnee verpakking. Deze omvatten ook extra kuiltje tips en kom langs met zwarte groeven. Deze darts zijn eenvoudig te compacte vaten deze darts hebben goed gepositioneerd opruwen gooien.

Vanwege deze eigenschappen het is verondersteld populaire soft-tip dart door de jaren heen zijn. Koperen vaten en zwart gecoat gekartelde darts zijn op maat gesneden door deze koperen darts. De combinatie van een koperen vaten en gekartelde darts maken het exclusieve en één van de best verkopende darts. U krijgt extra tips met een set van deze koperen darts.

Zoals grip en controle van messing zijn ook belangrijk dus terug gekarteld en geringde vaten zijn nauwkeurig gemaakt om u een goede grip en controle over de dart te geven. Black coated deze messing pijlen met glad afgewerkt vaten verschaft een contrast met de greep van de groeven en kartelingen.

We waarderen het zeer op uw specifieke ontwerpen ontvangen, en probeer altijd alles op alles om een specifieke eis te voldoen. Het motto voor ons bedrijf is dat er nooit minimum order zijn, maar iemand zou kunnen brengen ons de meest potentiële koper.

 

Als u interesse in onze producten, neem dan gerust contact met ons op via e-mail: sales@chinatungsten.com   sales@xiamentungsten.com of telefonisch:+86 592 5129696.