tungsten dart shafts

Dartonderdelen assen (ook vaak aangeduid als dart stengels) zijn in principe het gedeelte van de dart die aansluit op de loop van de dart en houdt de vlucht. Net als bij de andere delen van de dart, ze komen ook in verschillende vormen en maten.

Zo kunt u kopen echt korte dart accessoires schachten die een kleine en compacte dart maken, of u kunt full-length schachten die je een beetje meer controle kan geven gebruiken.

U kunt ook kiezen uit verschillende materialen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de duurdere metaal wolfraam dart shafts, die over het algemeen duurt het langst, of u kunt een plastic of nylon as, die er beter uitzien en zijn een beetje goedkoper, maar zijn ook gevoelig voor breken kiezen.

Als je een fatsoenlijke speler die je kunt ook willen investeren in een aantal spinnen dart shafts. Deze dart shafts helpen uw scoren, want als een dart in contact komt met een andere dart, de as draaien, waardoor het in te voeren is het doel. Dartonderdelen schachten ook helpen uw vluchten te beschermen.

Zoals vluchten, dart accessoires assen komen in een grote verscheidenheid van lengtes, materialen en kleuren.

De meest populaire dart shafts 'lengtes: Medium: 2 "; Kort: 1-1 / 2"; Extra Kort: 1-1 / 4 "en Micro: 3/4"

Nylon dart shafts zijn goedkoop, dus als er iets breekt vervanging niet te duur. Een slechte probleem is dat nylon shafts hebben de neiging om te breken op de draad bij een val.

Aluminium dart shafts zijn duurder dan nylon, maar ook laatste longer.You zal het probleem niet geconfronteerd met darts breken op de draad. Maar aluminium darts neiging om te buigen bij vallen, en het is heel moeilijk ze later te buigen in de juiste vorm. Aluminium dart shafts zijn zwaarder dan nylon dart shafts, wat kan leiden tot problemen in de vlucht tuning.

 

Titanium dart shafts als deze zijn de nieuwste ontwikkeling in schachten technologie. Zij hebben alle voordelen van aluminium darten, maar niet buigen zo makkelijk. Maar ze zijn ook de duurste dart shafts

Als u interesse in onze producten, neem dan gerust contact met ons op via e-mail: sales@chinatungsten.com   sales@xiamentungsten.com of telefonisch:+86 592 5129696.