wolfraam Dart Knuppels

Vandaag standaardmateriaal voor barrel is wolfraam zware legering en vat vormt het grootste gedeelte van een dart (vooral gebruikt in de sport). Tungsten dart knuppels zijn de staven gebruikt voor het maken barrels.Tungsten heeft een soortelijk gewicht van 19,3 (20 ℃), dus het is een zeer dicht materiaal. Voor zijn bijzondere eigenschappen, tegenwoordig wolfraam wordt wijd toegepast op darts vervangt koper maken. Vanwege technische problemen met de productie, een 100% tungsten dart is niet beschikbaar. Alle "tungsten" darts die je kunt kopen in feite gemaakt van wolfraam zware legering.

Tungsten dart knuppels

We konden tungsten dart knuppels leveren door verschillende maten en inhoud, worden in de volksmond 70 ~ 90% tungsten dart knuppels gebruikt voor het maken van zowel soft-tip en stalen tip wolfraam vaten, variërend van 14 ~ 18 gram en 18 ~ 40 gram respectievelijk, en soms, 65% en 95 ~ 97% wolfraam worden aangeboden volgende specifieke verzoek van klanten.

Hier is een lijst van populaire   tungsten dart knuppels voor uw referentie.

Als u interesse in onze producten, neem dan gerust contact met ons op via e-mail: sales@chinatungsten.com   sales@xiamentungsten.com of telefonisch:+86 592 5129696.