Hoe te Grip een Dart

Hoe te Grip een Dart?

Allereerst is er geen goed of fout grip grip een dart. Grip een dart hangt af van twee dingen - het soort dart vat u gebruikt en de vinger positionering die het meest natuurlijk aanvoelt voor u. Over grip een dart, iedereen houdt de dart iets anders. Echter, er zijn vier dingen die je moet begrijpen voordat u beslissen welke grip het beste is voor je spel.

Grip een Dart Step

Krijg uw tip up. Zorg altijd dat het puntje van je dart naar boven is gericht. Je grip moet niet leiden tot uw darts naar beneden wijzen, omdat dit maakt het erg moeilijk om nauwkeurig te gooien van een dart. Besteed aandacht aan waar je pijlen wijzen net voordat je de dart loslaat. Als ze iets naar beneden wijzen pas je grip, zodat de pijltjes wijzen hogere voordat je worp.

 

Grip a Dart-01

Het vasthouden van de dart. Zorg ervoor dat je grip is niet te los of te strak. Een goede vuistregel is om de dart te houden alsof het een aardappel chip - te strak en je barst van de chip, te los en het valt uit je hand. Het gooien van grote darts vereist een grote touch en die afkomstig is van een ontspannen, maar stevige grip.

Grip a Dart-02

Keep your free fingers open. You shouldn’t close your free fingers into your palm; instead let them remain in an open position that feels comfortable. By closing those free fingers you can develop a muscle strain in the other fingers creating a strained throw instead of a relaxed, fluid throw. You can also increase your chances of pushing the dart tip down, instead of keeping it pointing up.

Grip a Dart-03

Vind het zwaartepunt van de dart's. Plaats uw dart over de palm van je gooien hand en in evenwicht te brengen tussen je duim en je pink om het zwaartepunt van de dart te vinden. Volgende gebruik je niet gooien met de hand om de dart uit je handpalm naar je vingertoppen, het houden van het in dezelfde positie. Dit moet je natuurlijke grip zijn. Houd het pijltje op een manier dat voelt comfortabel maar moet je grip nooit de as of de vlucht raken.

Grip a Dart-04

De grip van een dart sleutel hier is om te experimenteren en nieuwe dingen te proberen; de & quot; natuurlijke & quot; weg wanneer je voor het eerst pick-up een dart en gooi het kan de beste manier te zijn, maar je zult nooit weten of er is een superieure methode als je het niet te proberen.

Als u interesse in onze producten, neem dan gerust contact met ons op via e-mail: sales@chinatungsten.com   sales@xiamentungsten.com of telefonisch:+86 592 5129696.