Hoe een Dart te grijpen

Hoe een Dart te grijpen?

Allereerst is er geen juiste of verkeerde greep om een pijl te pakken. Een dartpijl vasthouden hangt van twee dingen af - het type dartton dat u gebruikt en de vingerpositionering die u het meest natuurlijk voelt. Over grip een pijl, iedereen houdt de pijl op een iets andere manier vast. Er zijn echter vier dingen die je moet begrijpen voordat je beslist welke grip het beste is voor je spel.

Pak een dartstap

Haal je tip omhoog. Zorg er altijd voor dat de punt van uw pijl omhoog ligt. Uw greep zou ervoor moeten zorgen dat uw pijlen niet naar beneden wijzen, omdat dit het erg moeilijk maakt om een pijltje nauwkeurig te gooien. Besteed aandacht aan waar je pijlen liggen vlak voordat je de pijl loslaat. Als ze iets naar beneden wijzen, pas dan je grip aan, zodat de darts hoger wijzen voordat je gooit.

Grijp een Dart-01

De pijl vasthouden. Zorg ervoor dat je grip niet te los of te strak is. Een goede vuistregel is om de pijl vast te houden alsof het een aardappelchip is - te strak en je knipt de chip, te los en valt uit je hand. Het werpen van geweldige darts vereist een geweldige aanraking en dat komt van een ontspannen, maar toch stevige grip.

Grijp een Dart-02

Houd je vrije vingers open. Je moet je vrije vingers niet in je handpalm sluiten; laat ze in plaats daarvan in een open positie blijven die comfortabel aanvoelt. Door deze vrije vingers te sluiten, kun je een spierbelasting in de andere vingers ontwikkelen, waardoor een gespannen worp ontstaat in plaats van een ontspannen, vloeiende worp. Je kunt ook je kansen vergroten om de pijltjestip naar beneden te duwen in plaats van hem omhoog te houden.

Grijp een Dart-03

Zoek het zwaartepunt van de dart. Plaats uw pijl in de palm van uw werpende hand en balanceer deze tussen uw duim en uw pink om het zwaartepunt van de pijl te vinden. Gebruik vervolgens uw niet-werpende hand om de pijl van uw handpalm naar uw vingertoppen te verplaatsen, en houd hem in dezelfde positie. Dit zou je natuurlijke grip moeten zijn. Houd de dart op een manier die comfortabel aanvoelt, maar uw grip mag nooit de as of de vlucht raken.

Grijp een Dart-04

De greep op een dartsleutel hier is om te experimenteren en nieuwe dingen te proberen; de "natuurlijke" manier waarop je eerst een dart oppakt en gooit, is misschien de beste manier, maar je zult nooit weten of er een betere methode is als je het niet probeert.

Enquiry & Feedback