wolfraam vat discussies

De gebruikelijke wolfraam vat draden worden genoemd "2BA", die een Britse norm volgt. Oudere koperen darts hebben vaak een 1/4 inch schroefdraad, deze twee onderwerpen die niet compatibel zijn. 1/4 inch draden zijn zo oud als koperen darts zijn, dus is er meestal geen zorgen te maken over dat bij de aankoop van een tungsten dart. Standaard schachten of zachte / beweegbare tips die je koopt zijn uitgerust met de 2BA schroefdraad, zodat problemen met onverenigbaarheid van de draden niet mag optreden.

Er zijn valkuilen. Sommige dart fabrikanten leveren darts met "alternatieve" gehechtheid methoden. De schacht van dit soort dart is niet verbonden met een tungsten dart draden, het is bevestigd door middel van slechts een dunne geheel en een rubberen slang om het te repareren. Dit systeem is uniek - net zo goed of zo slecht als de draad systeem, maar je moet wel rekening houden dat voor assen voor dit systeem zal je moeten vertrouwen op de fabrikant. Voor andere bedrijven leveren een schacht alleen voor deze speciale serie is niet zuinig.

De bottom line is, als je koopt een nieuwe dart neem uw oude onderdelen met u om te zien of je ze kunt gebruiken op je nieuwe dart. Als u uw eerste sterke dart set te kopen, probeer dan om de goedkope standaard onderdelen van de winkel hechten aan deze dart, niet degenen die worden geleverd met de darts wanneer je de doos opent.

We waarderen het zeer op uw specifieke ontwerpen ontvangen, en probeer altijd alles op alles om een specifieke eis te voldoen. Het motto voor ons bedrijf is dat er nooit minimum order zijn, maar iemand zou kunnen brengen ons de meest potentiële koper.

Als u interesse in onze producten, neem dan gerust contact met ons op via e-mail: sales@chinatungsten.com   sales@xiamentungsten.com of telefonisch:+86 592 5129696.