Hoe maak je een dartbord Hang

De juiste plek voor opknoping een dartbord kan een moeilijke keuze zijn:

1.Het gebied moet een autoluw gebied om de kans op blessures te verminderen zijn.

2. Er mag niets breekbare 2-3 voeten aan weerszijden van de raad van bestuur en bij voorkeur niet in de buurt van de raad van bestuur op alle. Darten kan stuiteren 8 meter of meer van het bord af.

 

3.U moet een leeg gebied ongeveer 5 meter breed en 11 meter lang. Hoewel je kunt gooien over de items in het gebied, kan het erg storend. Het is ook vervelend lopen een hindernisbaan elke keer dat u uw darts te trekken uit het bestuur.

4. De vloer moet worden beschouwd op verschillende manieren:

1) Een beton, steen of tegel vloer zal darts en saai de punten te breken.
2) Een houten vloer krijgt veel gaten in het rond de voorkant van het bord.
3) Linoleum of vinyl vloerbedekking krijgt ook een heleboel gaten.
4) Tapijt zal een hoop van slijtage van het verkeer tussen het bestuur en de lijn.
5) U moet de worp lijn met ofwel tape, een sticker, of een vastgeschroefd houten of metalen staaf te markeren.

Dit alles in overweging, wilt u misschien denken over de aanschaf van een "dart mat". Dit is een roll-out rubberen mat die meerdere functies bedient. Het beschermt de dart uit te breken en dof, het beschermt de vloer en markeert de juiste afstand tot de worp lijn. Er moet voldoende ruimte voor de toeschouwers en spelers wanneer ze niet gooien zijn. Er moet een plek voor een scorebord in het zicht van de lijn te zijn, bij voorkeur direct naast het bord.

Hoe maak je een dartbord Hang

De plaat moet worden opgehangen exact 5 voet 8 cm van de vloer tot het midden van de roos. Goede kwaliteit platen hangen van het centrum, waardoor deze meting eenvoudig. Als je een bord dat hangt aan de top, dan moet u de afstand van het centrum van de bullseye om de hanger te meten en voeg die aan de hoogte. Als een back board wordt gebruikt om de muur rond het bord te beschermen, zal dit ook moeten worden gecentreerd rond het bord.

 

Markering De worplijn


De worp lijn (ook bekend als de oche, teen-lijn of hockey) moet ongeveer 3 meter breed. Het kan worden gemaakt van tape, een winkel gekocht worp-lijn sticker, een stuk hout of metaal. Het moet worden geplaatst precies 7 voet 9 en 1/4 cm van het gezicht van de raad van bestuur voor een standaard-stalen tip setup. Voor soft-tip darts, moet de lijn 8 meter van het GEZICHT van het bord. (NB:. Sommige Britse pubs gebruiken een 8 voet of 8 voet 6 inch meting voor stalen tip darts) Om te meten van het gezicht van de raad van bestuur, moet iemand een loodlijn van de bodem-voorkant van het bord om de vloer. Als u niet beschikt over een loodlijn hebt, kunt u een touwtje te gebruiken met een potlood of dart gebonden aan de ene kant. Zorg ervoor dat de worp lijn is precies loodrecht op het gezicht van de raad van bestuur en in het midden met het bestuur. Dit kan worden bewerkstelligd door het meten van de roos om elke hoek van de lijn. Als je een tapijt gebied waar je naartoe gaat om het opzetten van je dartbord, kunt u een strook van hout of metaal te gebruiken met de "haak" kant van een stuk klittenband aan de achterkant als je worp lijn. U kunt het vasthouden aan het tapijt tijdens het gebruik en het zal niet bewegen, dan gewoon rip it up als je klaar bent. Een juiste instelling van een darten Area:

darting area

verlichting

Goede verlichting voor opknoping een dartbord is zeer kritisch. Het is belangrijk om te kunnen precies vertellen waar de dart landde zonder het verplaatsen van de worp-lijn. De ideale verlichting is vanaf 2 lampen gemonteerd aan het plafond aan de linker- en rechterkant van het bord. Uiteraard, in een huis kan een beetje lelijk en duur. Het belangrijkste doel is om het licht redelijk helder en maak zo weinig schaduw mogelijk. Ik gemonteerd een beetje "piano licht" (de soort die je hangen over een schilderij) die ik gekocht bij Ikea voor $ 10,00 ongeveer 4 meter in de voorkant van het bord aan het plafond. Het werkt prachtig.

 

Als u interesse in onze producten, neem dan gerust contact met ons op via e-mail: sales@chinatungsten.com   sales@xiamentungsten.com of telefonisch:+86 592 5129696.