wolfraam vat gewicht

Tungsten dart vat gewicht is een never ending story. Veel mensen willen weten welk gewicht zij moeten gooien, waarvan het gewicht is de meest voorkomende, wat is het gemiddelde gewicht en ga zo maar door. Er is geen goed antwoord op deze vragen. Voor de "gemiddelde gewicht" vraag is er waarschijnlijk een antwoord, maar het heeft niet veel zin.

Een voorbeeld van twee wereldkampioenen:

Dennis Priestley gooit 14 gram darts.
Raymond van Barneveld gooit 26 gram darts.

Als je de gemiddelde vraag nu het antwoord zal zijn 20 gram, maar maakt dit zinvol wanneer de gewichten variëren dat veel?

Voor een beginner stalen darter adviseer ik een tungsten dart vat gewicht tussen de 22 en 25 gram, dat is een beetje aan de zware kant. De reden is dat je nodig hebt om een basis te gooien vaardigheden te ontwikkelen om een bepaalde initiële niveau van spelen te bereiken met darts aan de zware kant. Je zou waarschijnlijk een dergelijk niveau te bereiken wat sneller met lichtere darts, maar lichter darts hoef je niet dwingen om een of andere manier fatsoenlijke techniek die later verbetering een stuk moeilijker zal maken te ontwikkelen. Zwaardere darts ook vergeven lichte technische inconsistenties (met andere woorden: fouten) beter dan lichtere darts - Ik wil zwaardere darts meer vertellen "goedmoedige" vanwege dit. Hoe lichter de dart het verstandiger het reageert op wat je doet - lichte opzettelijke aanpassingen evenals lichte technische fouten of tekorten.

 

Zodra u een aantal darting ervaring en een fatsoenlijke techniek heb je hier gebruik zwaarder dart niet zo overtuigend langer vanwege de goedmoedige gedrag. Als je dan denkt dat je kon een dart die verstandiger u zou moeten overwegen te gaan lichter reageert gebruiken.

Soft tip spelers zullen niet zo veel van een keuze voor hun dart gewicht. De door de machine-operators en competities stellen meestal limiet lager is dan 20 gram. Als je een beginner bent in zachte tip het enige advies dat ik je kan geven met betrekking tot het gewicht van uw darts wordt gestart met het maximum gewicht.

We waarderen het zeer op uw specifieke ontwerpen ontvangen, en probeer altijd alles op alles om een specifieke eis te voldoen. Het motto voor ons bedrijf is dat er nooit minimum order zijn, maar iemand zou kunnen brengen ons de meest potentiële koper.

 

Als u interesse in onze producten, neem dan gerust contact met ons op via e-mail: sales@chinatungsten.com   sales@xiamentungsten.com of telefonisch:+86 592 5129696.