tungsten dart pijlen

Tungsten darts of vaten ook wel bekend als tungsten dart pijlen , zijn slank, wees raketten, vaak met staartvinnen, gegooid door de hand, schot van een blaaspijp, of verdreven door een exploderende bom. Een complete set van darts voor een persoon bestaat uit drie darts. Er zijn drie belangrijke soorten vaten beschikbaar en vier belangrijkste vormen in elke - straight, midden-gewicht, torpedo en bom.

Tungsten Dart Pijlen

Tungsten Dart Pijlen

Brass Darts

Dit zijn de meest voorkomende en minst goedkoop darts in de markt. De punten zijn ook dikker, hoe meer kans op schade aan het dartbord op de lange termijn veroorzaken.

Nikkel / zilver Barrels

Deze pijlen zijn vergelijkbaar met de koperen darts, behalve dat ze harder en duurzamer dan de laatstgenoemde. Er is eigenlijk geen zilvergehalte in deze darts, maar het is eigenlijk een nikkel / tinlegering

Tungsten Barrels

Deze zijn meer populair bij langdurige darters. Tungsten is een dichte metalen, en is eigenlijk zwaarder dan lood. Het is zeer duurzaam, en neigt te weerstaan goed te dragen, en als gevolg de bewerkte greep duurt langer dan andere.

Koper-Tungsten darts

Er zijn ook een klein aantal van Koper-Tungsten darts beschikbaar.

 

Als u interesse in onze producten, neem dan gerust contact met ons op via e-mail: sales@chinatungsten.com   sales@xiamentungsten.com of telefonisch:+86 592 5129696.