wolfraam vat materiaal

De huidige standaard vat materiaal is Nickel-Tungsten. Wolfraam is een zeer dichte vat materiaal en populair vat materiaal, zodat pijlen met een aanzienlijk gewicht enigzins compact kan worden gemaakt. De uitvinding van tungsten darts had een grote impact op de sport. Met de nieuwe darts was het mogelijk om veel betere groepering bereiken dan voorheen, en de gemiddelden in pro games zijn drastisch verbeterd. Het is niet overdreven als deze ontwikkeling wordt aangeduid als "de wolfraam revolutie".

Voordat de wolfraam revolutie, werden darts voornamelijk gemaakt van messing, een van vat materiaal. Brass darts worden nog steeds gebruikt door sommige spelers, omdat ze zijn veel goedkoper dan tungsten darts. Maar koperen vat materiaal gemaakt darts zijn oude technologie nu, dus ik kan ze niet aanbevelen.

Vanwege technische problemen met de productie van 100% tungsten darts is niet beschikbaar. Alle "tungsten" darts die je kunt kopen in feite gemaakt van wolfraam legeringen, met nikkel-Tungsten is de meest voorkomende. Wanneer u een dart koopt de hoeveelheid wolfraam in de legering wordt gegeven door een percentage nummer. Dus een gemeenschappelijke "80% Tungsten" dart heeft 80 procent wolfraam en 20 procent nikkel, koper en / of Ferro. Tungsten darts zijn beschikbaar van 80% tot meer dan 90%. Hoe meer wolfraam het slanker - en de duurdere - de wolfraam darts zijn. Als de hoge percentage tungsten darts zijn de moeite waard de hogere prijs is een open vraag. Persoonlijk denk ik dat 80% tungsten darts zijn goed genoeg voor bijna iedereen.

Vergeet niet: het enige voordeel van een hoge wolfraam aandeel is dat de dart slanker dan een dart met hetzelfde gewicht en een lager wolfraam aandeel kan worden gemaakt. Op geen enkele wijze hoger wolfraam percentages geven een soort van algemene betere kwaliteit of betere bewerking.

In de afgelopen jaren een groeiend aantal mensen die allergisch is geworden om Nickel. Met nikkel-Tungsten darts zijnde de standaarduitrusting zal tegenwoordig deze mensen problemen met hun pijlen hebben. Er zijn een paar pijlen leverbaar met andere sterke wolfraamlegeringen, zoals zilver of koper wolfraam wolfraam. Echter, deze darts zijn zeer zeldzaam. De belangrijkste dart fabrikanten ze niet leveren. Als u allergisch bent voor nikkel zal je waarschijnlijk moeten zoeken naar deze alternatieven.

 

Als u interesse in onze producten, neem dan gerust contact met ons op via e-mail: sales@chinatungsten.com   sales@xiamentungsten.com of telefonisch:+86 592 5129696.