Darten Tuning

Darts tuning is bedoeld om een setup voor u darts dat je worp, die ook betekenen recht vluchten en assen past bepalen. De engel van de dart moet binnen 10 tot 45 graden wanneer de darts staat in het bestuur.


Hoe te tunen van uw darts? Je moet verschillende soorten vluchten te gebruiken op het eerste. Hoe groter vluchten maken een grotere hoek dan een slanke vluchten, en als je medium as gebruiken met een slanke vlucht de hoek wonen naar beneden en niet omhoog gaan, zorg ervoor om de hoek omhoog rond 10-45 graden. Probeer verschillende vluchten vorm dan ervaren dezelfde vluchten met een andere as, medium, korte of extra kort. Probeer ook verschillende vat gewichten.

Darten tuning behoeften werken, maar je moet het uit hebben bedacht binnen een paar dagen om mogelijke variantie in je worp te elimineren. Wanneer u de juiste vlucht, assen en vaten, zal je het weten, want je spel is verbeterd.

 

Als u interesse in onze producten, neem dan gerust contact met ons op via e-mail: sales@chinatungsten.com   sales@xiamentungsten.com of telefonisch:+86 592 5129696.