Darten Fabricage

Het spel van darts dateert uit de Middeleeuwen, toen Engels soldaten op zoek naar wat plezier begon pitching pijlen op de bodem van een leeg vat. Toen de winter kwam de soldaten verhuisde hun spel in de deuren, maar ze konden niet gooien grote pijlen rond binnen, zodat ze gebruikt verkorte versies en het spel was.

Met deze kleine raketten kun je dit spel geef uw beste schot. Ze beginnen met het maken van de vlucht schacht dat is het deel dat de darts vleugels zijn bevestigd aan. De belasting 3 meter lang aluminiumoxide staven in de machine die meerdere snijgereedschappen heeft de work vanuit verschillende hoeken op een alumina stang tegelijk.

Zij vormen de staven in tientallen schachten, de gesneden stukken draad en hol aan één einde van elke as zodat deze later te worden geschroefd op de dart vat. Een kruis zaagsneden sleuven in het andere uiteinde voor het bevestigen van zijn vleugels. Olie spoelt weg de krullen en het houdt ook de tooling koele dus het scherp genoeg om door te snijden metal blijft. Het ingevulde assen vallen in een bak te wachten op verdere assemblage, naast ze te laden koperen staven in een soortgelijke machine het tooling kerft de koperen staven in vaten dat is het belangrijkste deel van de Dart dat je grip. Zij en taps ene uiteinde om de as te worden geschroefd op het, ook worden toelopend maakt de dart aërodynamische.

 

Volgende gereedschap met schuine groeven randen aan de buitenzijde van het vat de dart gemakkelijker te grijpen, het proces kartelen genoemd. Een ander hulpmiddel snijdt dan de koperen buis op de juiste lengte. Ze maken ook dart barrels van wolfraam dat is heel dicht zodat de vaten slanker te snijden, kunt slanker darts u een scorende voordeel in strakke scoren situaties. Zijn waarom professionals vaak de voorkeur wolfraam darts en hebben ze op maat gemaakt, zelfs het kiezen van hun eigen knurl grip. Dit zijn opruwen wielen het is een andere manier om de grip patroon in de dart vat te etsen. Opruwen wielen komen in een assortiment van patronen allemaal ontworpen om u te helpen grip op uw spel te houden. En nu de productie neemt een zeer scherpe bocht, ze dwingen een spitse stalen tip in de uitgeholde eind van de dart vat met behulp van een hydraulische pers. Met de punt nu precies in het vat dit dart is klaar voor zijn vleugels.

Ze zijn gemaakt voor polyester film die voor het eerst op één lijn door drukrollen, sommige afdruktaken gewoon betrekken één basiskleur terwijl anderen lagen vele kleuren om het opbouwen van een ontwerp. In de wereld van darts de vleugels genoemd vluchten. Een machine snijdt de vlucht vormen en ze zich ophopen in grote stapels, vluchten worden gemaakt in verschillende vormen is dit slechts een. Vouwen ze de cut outs samen om een vlucht te maken, controleren ze elk voor symmetrie omdat een van geproportioneerd vlucht de uitkomst van een spel kon bewerkstelligen. Nu zijn? Tijd om de schroeftransporteurs van de loop van de pijl schuiven ze de polyester vluchten in kruis sleuven op het uiteinde van de as. En deze set van darts is nu klaar voor de doelgroep.

Het duurt minder dan een minuut om er maar een dart niet lang maken als je bedenkt een goede set van darts zal u voorzien van een oneindige hoeveelheid entertainment.

We waarderen het zeer op uw specifieke ontwerpen ontvangen, en probeer altijd alles op alles om een specifieke eis te voldoen. Het motto voor ons bedrijf is dat er nooit minimum order zijn, maar iemand zou kunnen brengen ons de meest potentiële koper.

 

Als u interesse in onze producten, neem dan gerust contact met ons op via e-mail: sales@chinatungsten.com   sales@xiamentungsten.com of telefonisch:+86 592 5129696.