Darts-vervaardiging

Het dartspel dateert uit de middeleeuwen toen Engelse soldaten op zoek waren naar wat lol en pijlen op de bodem van een leeg vat gooiden. Toen de winter kwam, bewogen de soldaten hun spel in deuren, maar ze konden geen grote pijlen naar binnen gooien, dus gebruikten ze verkorte versies en was het spel aan de gang.

Met deze kleine raketten kun je deze game je beste shot geven. Ze beginnen met het maken van de vluchtschacht, dat is het deel waaraan de pijltjesvleugels zijn bevestigd. De lading 3 m lange aluminiumoxide staven in de machine die meerdere snijgereedschappen heeft, de gereedschappen werken vanuit vele hoeken op één aluminiumoxidestaaf per keer.

Ze vormen de staven in tientallen schachten, de gereedschappen snijden draden en hol aan het ene uiteinde van elke schacht om het later op het dartvat te kunnen schroeven. Een dwarssnijder snijdt sleuven in het andere uiteinde om vleugels te bevestigen. Olie spoelt de krullen weg en houdt het gereedschap ook koel zodat het scherp genoeg blijft om door metaal te snijden. De voltooide schachten vallen in een bak om verdere assemblage af te wachten, vervolgens laden ze messingstaven in een vergelijkbare machine. Het gereedschap snijdt de koperen stangen in tonnen van dat is het grootste deel van de Dart die je vasthoudt. Zij en het ene uiteinde taps toelopen om de schacht erop te kunnen schroeven, door het taps toelopen wordt de dart ook aerodynamisch.

Volgende gereedschappen met gebogen groeven snijden ribbels aan de buitenzijde van het vat om de pijl gemakkelijker te kunnen grijpen, het proces wordt 'kartelen' genoemd. Een ander gereedschap snijdt de koperen loop op de juiste lengte. Ze maken ook dartvaten van wolfraam, die vrij dicht zijn, zodat de vaten die slanker worden gesneden, slankere darts je een scorevoordeel kunnen geven in strakke scoringssituaties. Het is de reden waarom professionals vaak de voorkeur geven aan wolfram-darts en ze op maat laten maken, zelfs bij het kiezen van hun eigen knurlgreep. Dit zijn kartelwielen, het is een andere manier om het grijppatroon in de pijltong te etsen. Opkruiende wielen zijn verkrijgbaar in een assortiment patronen die allemaal zijn ontworpen om u te helpen grip te houden op uw spel. En nu neemt de productie een zeer scherpe wending, ze dwingen een puntige stalen punt in het holle uiteinde van de staaf met behulp van een hydraulische pers. Met het punt nu precies in de loop is deze pijl klaar voor zijn vleugels.

Ze zijn gemaakt voor polyesterfolie die eerst wordt uitgelijnd via afdrukrollen, bij sommige afdruktaken wordt slechts één basiskleur gebruikt en bij andere worden veel kleuren gelamineerd om een ​​ontwerp te maken. In de wereld van darts staan ​​de vleugels bekend als vluchten. Een machine snijdt de vluchtvormen af ​​en ze stapelen zich op in grote stapels, vluchten worden in verschillende vormen gemaakt, dit is er slechts één. Ze vouwen de uitsneden samen om een ​​vlucht te maken, ze controleren ze allemaal op symmetrie omdat een niet-geproportioneerde vlucht de uitkomst van een spel kan beïnvloeden. Nu is het? Tijd om de schacht op de loop van de pijl te schroeven schuiven de polyester vluchten in dwarssleuven op het uiteinde van de schacht. En deze set darts is nu klaar voor zijn doelmarkt.

Het duurt minder dan een minuut om een ​​pijltje te maken, niet lang als je bedenkt dat een goede set darts je oneindig veel entertainment biedt.

We stellen het zeer op prijs om uw specifieke ontwerpen te ontvangen en proberen altijd om aan een specifieke vereiste te voldoen. Het motto voor ons bedrijf is dat er nooit een minimale bestelling is, maar dat iemand ons de meest potentiële koper kan brengen.

Enquiry & Feedback