wolfraam zware legering vat

vat vormt het grootste deel van de dart. Tegenwoordig wolfraam darts vat is meer en meer populair over de hele wereld, en wij leveren diverse tungsten darts vat als per specifieke steekproef of ontwerp van onze klanten.

Op basis van een theoretische redenering lange cilindrische wolfraam darts vat zou de beste van hen omdat het de dunste en laat de kleinste groep. Goed voor 140S en 180s. Maar deze redenering helpt je niet als je niet in staat zijn om een dergelijk vat te behandelen. Het selecteren van de juiste vorm is een kwestie van persoonlijke voorkeur. Kies wat voor u comfortabel voelt. Dat is veel belangrijker dan een abstract of "academische" redeneren over theoretische voor- of nadelen van een aantal vormen.


De huidige standaard materiaal is Nickel-Tungsten. Wolfraam is een zeer dicht materiaal, dus pijltjes met een aanzienlijk gewicht enigzins compact kan worden gemaakt. De uitvinding van tungsten darts vat had een grote impact op de sport. Met de nieuwe darts was het mogelijk om veel betere groepering bereiken dan voorheen, en de gemiddelden in pro games zijn drastisch verbeterd. Het is niet overdreven als deze ontwikkeling wordt aangeduid als "de wolfraam revolutie".

Vanwege technische problemen met vervaardigen 100% tungsten darts vat is niet beschikbaar. Alle "tungsten" darts die je kunt kopen in feite gemaakt van wolfraam legeringen, met nikkel-Tungsten is de meest voorkomende. Wanneer u een dart koopt de hoeveelheid wolfraam in de legering wordt gegeven door een percentage nummer. Dus een gemeenschappelijke "80% Tungsten" dart heeft 80 procent wolfraam en 20 procent nikkel, koper en / of Ferro. Tungsten darts zijn beschikbaar van 80% tot meer dan 90%. Hoe meer wolfraam de slankere de wolfraam darts barrel- en de duurdere - de dart is. Als de hoge percentage tungsten darts zijn de moeite waard de hogere prijs is een open vraag. Persoonlijk denk ik dat 80% wolfraam zijn goed genoeg voor bijna iedereen.

Vergeet niet: het enige voordeel van een hoge wolfraam aandeel is dat de dart slanker dan een dart met hetzelfde gewicht en een lager wolfraam aandeel kan worden gemaakt. Op geen enkele wijze hoger wolfraam percentages geven een soort van algemene betere kwaliteit of betere bewerking.

In de afgelopen jaren een groeiend aantal mensen die allergisch is geworden om Nickel. Met nikkel-Tungsten darts zijnde de standaarduitrusting zal tegenwoordig deze mensen problemen met hun pijlen hebben. Er zijn enkele darts verschillende wolfraamlegeringen, zoals zilver of koper wolfraam wolfraam. Echter, deze darts zijn zeer zeldzaam. De belangrijkste dart fabrikanten ze niet leveren. Als u allergisch bent voor nikkel zal je waarschijnlijk moeten zoeken naar deze alternatieven.

Als u interesse in onze producten, neem dan gerust contact met ons op via e-mail: sales@chinatungsten.com   sales@xiamentungsten.com of telefonisch:+86 592 5129696.