Darten Geschiedenis

Niemand weet zeker wanneer de dart geschiedenis voor het eerst tot stand kwam. Een theorie is dat soldaten die tijdens de pauzes tussen de gevechten vervelen groeide wilde iets te doen, dus tijdens deze downtime de soldaten zou gooien korte speren of pijlen op het einde van omgekeerde wijnvaten. Naarmate het spel zich in de loop de tijd, zou aangewezen doelen op het bord worden geplaatst, de kurk op de wijnvat dat de roos bijvoorbeeld; en de roos heet nog steeds de kurk darts historytot op de dag. Dit leidde uiteindelijk tot het gebruik van de boom segmenten worden gebruikt als planken. De ringen in de boom gemaakt voor een perfecte scoren en targets. Aangezien deze boomringen begon te kraken na verloop van tijd, dit verdere splitsing van de raad van bestuur in meerdere secties en wordt verondersteld te zijn hoe de spin op moderne dartborden ontstond. Als de winter kwam het spel uitgegroeid tot een meer indoor vriendschappelijke wedstrijd; dit is wanneer korter darts en standaard regels werden aangenomen.

Voor de Amerikaanse lezers die er zijn, wordt er gezegd dat dart geschiedenis kwam tot de nieuwe wereld op de Mayflower. Darts in Amerika niet echt populair geworden tot in de late negentiende eeuw, toen immigranten uit Engeland kwam en bracht het spel met hen. In feite is het spelletje darts die we vandaag kennen is ontstaan in het Engels pubs honderden jaren geleden en heet nog steeds Engels darts door velen bij de verwijzing naar de moderne dag spelletje darts.

Rond het einde van de negentiende eeuw, de dart geschiedenis werd pas echt wat we weten van vandaag. De loop van de dart was meestal een stuk hout ongeveer vier centimeter lang met een metalen punt aan de ene kant en de vluchten werden gemaakt van veren. Het papier vlucht werd in 1898 gepatenteerd door een Amerikaan en de metalen vat werd in 1906 gepatenteerd door een Engelsman. Het was ook in deze tijd dart de geschiedenis dat de nummering op de planken werd gemaakt en werd geaccepteerd. Het gooien afstand werd ook gestandaardiseerde tijdens dart geschiedenis. Er was een brouwerij genaamd Hockey en Zonen die bier geleverd aan een groot deel van het zuidwesten van Engeland. De lengte van drie Hockey and Sons vaatjes geplaatst begin tot eind werd de standaard gooien afstand. Dit wordt algemeen aangenomen te zijn waar de uitdrukking "toeing de hockey" komt.

Dart geschiedenis was ook in deze tijd dat het spel echt begon te winnen aan populariteit, vooral in cafés. Er is een leuk verhaal dat gebeurde in 1908. Op dit moment, in Engeland, kansspelen illegaal waren en de eigenaar van een brouwerij in Leeds werd voor de rechter gebracht voor het toestaan van darts er om te worden afgespeeld omdat het werd verondersteld om een kansspel. Als de legende waar is, wanneer de cafébaas in de rechtbank verschenen bracht hij langs een dartbord en een aantal darts. Hij vroeg vervolgens een van de officieren van de rechter om een nummer op het bord, de officier verplicht en de pub eigenaar noemen dan sloeg dat getal met drie darts. De cafébaas toen daagde iedereen uit in de rechtbank om hetzelfde te doen. Een griffier geprobeerd en mislukt en de rechter onmiddellijk ontslagen het geval, want het was duidelijk een spel van vaardigheid en niet van het toeval.

Zoals de dart geschiedenis groeide populairder, meer uitbaters zetten dartborden en het spel verder te verspreiden en winnen aan populariteit. Uiteraard, als meer en meer mensen gespeeld, begonnen ze aan competities en organisaties te vormen. De allereerste organisatie werd in 1924 opgericht in Engeland. Een Engels krant begon sponsoren lokale wedstrijden die later uitgroeide tot regionale wedstrijden en dan nationale toernooien. Op een gegeven moment groeide het spel zo populair dat de Schotse regering geprobeerd om het spel in cafés te verbieden, te zeggen dat het aangemoedigd slechte gewoonten. Het publiek had geen schijn want het is en het verbod nooit heeft plaatsgevonden.

 

Dart geschiedenis bleven groeien in populariteit in de twintigste eeuw. Jaarlijkse toernooien werden gehouden in Engeland gesponsord door het nieuws van de krant Wereld; deze toernooien echt geholpen om de populariteit van het spel te stimuleren en deze toernooien liep van 1947 tot 1990. Gedurende deze tijd werd het spel ook een groeiende populariteit in Groot-Brittannië en in Amerika. In het midden van de jaren zeventig had darts zo populair geworden in Groot-Brittannië dat de toernooien werden uitgezonden. Met dit soort publiciteit was het spel te veranderen in een serieuze sport met professionele spelers. Dit leidde tot meer spelers en grotere prijzen op de toernooien. Deze enorme groei van de populariteit leidde tot de oprichting van grote nationale organisaties die de toernooien beheerst, bevorderde de sport, en trok meer sponsors. De eerste van deze organisaties was de Britse Darts Organization die werd opgericht in 1973. De Amerikaanse Darts Organisatie volgde in 1975, evenals tientallen andere landen. Ook de Wereld Dart Federatie (WDF) die bijna alle nationale pijlen organisaties behoren; de WDF werd opgericht in 1976 en wordt beschouwd als de officiële overkoepelende organisatie voor de sport van darts.

Technologie is niet het spel ofwel genegeerd. Vandaag hebben we elektronische dartborden die score automatisch kan houden voor u, hebben tientallen spellen ingebouwd in hen, elektronische scoreborden, en sommige van de planken zal zelfs met je praten. Deze technologische ontwikkelingen hebben alleen bevorderd de populariteit van de sport waardoor het spel veel toegankelijker.

 

Als u interesse in onze producten, neem dan gerust contact met ons op via e-mail: sales@chinatungsten.com   sales@xiamentungsten.com of telefonisch:+86 592 5129696.