Darten Story

De sport van darts begon als training in de martial arts van het boogschieten. Darts begon in Middeleeuwse Engeland. Historici vermoeden, omdat ze niet zeker weten, dat die het onderwijzen van boogschieten verkort enkele pijlen en hadden hun studenten gooi ze op de bodem ofan leeg wijnvat.

dart story

Het feit dat de bodem van een lege wijn vat werd een aanwijzing hoe het spel zich ontwikkeld tot een bezigheid. Er wordt gedacht dat de soldaten namen hun verkorte pijlen met hen naar de plaatselijke drankgelegenheid aan zowel exposeren hun vaardigheid en plezier hebben op hetzelfde moment. Wanneer de bodems van vaten wijn bleek lastig of schaars te zijn, sommige inventieve dart werper gebracht in een dwarsdoorsnede van een matige middelgrote boom.

De 'board' voorzien ringen, en wanneer het droog is, de scheuren nadere segmentering. Dit gekraakt en gedroogd boord begon te ontwikkelen tot wat we denken als de huidige dartbord.

darts story old postcard

Een spel zo leuk als darts kon niet worden verborgen voor de hogere klassen en ze al snel zetten hun eigen stempel op het spel. De oft trouwde Hendrik VIII was befaamd om het spel enorm genieten. Zozeer zelfs, dat hij kreeg een prachtig versierde set van Anne Boleyn.

Net als veel van de Amerikaanse geschiedenis, kan de wortels van darts in Amerika worden herleid tot de Pilgrims. Deze winterharde kolonisatoren waren befaamd het spel te hebben gespeeld op de Mayflower als het haar oceaan oversteek gemaakt. Net als het spel van hoefijzers, werd het dan speelde gretig in Amerika waar de vrije tijd beschikbaar was.

Echter, darts bleef grotendeels een Anglo-Amerikaanse sport tot het Victoriaanse tijdperk toen het werd verspreid wereldwijd door de grote expansie van het Britse Rijk. Het lijkt erop dat de "zon nooit onderging in het Britse Rijk". Tegelijkertijd was er nooit tegelijk een pijl niet in de lucht. Veel inheemse populaties werden blootgesteld aan het spel en vinden plezier in het.

Rond 1900 de regels en darts begon te vestigen in wat ze nu zijn. . Maar volgens Christopher G. Carey, auteur van de Amerikaanse Darts Organisatie Book of Darts, "De internationale werplijn van 7 ft 9 1/4 inch is opgericht in de jaren 1970 tot het standaard voor internationale wedstrijden te maken, afhankelijk van het land (of soms zelfs de zaal), de werplijn was overal van 7 ft 6 in. tot 8 ft. ook gedurende de eerste helft van de 20e eeuw waren er veel verschillende soorten dartborden totdat boord van de 'klok' werd de norm ... het was echt niet tot na de Tweede Wereldoorlog dat veel van de regels van darts werd gestandaardiseerd. "Nu mensen over de hele wereld kunnen genieten van de sport van darts in internationale wedstrijden, in competities, of in private partijen en allemaal op gelijke voet.

Als u interesse in onze producten, neem dan gerust contact met ons op via e-mail: sales@chinatungsten.com   sales@xiamentungsten.com of telefonisch:+86 592 5129696.