verschillende dartborden

Bristle dartbord

Bristle dartbord is meestal gemaakt van sisal vezels of beervarkenshaar, en ze hebben de langste levensduur, omdat de haren constructie maakt het dartbord te zijn 'self-healing, "in dat wanneer de dart wordt opgehaald de vezels terug te keren naar zijn ze oorspronkelijke positie, en alleen de kleinste gat wordt gemaakt.

Papier Dart Board

Papier dartbord is gemaakt door strak opgerold papier, en sommigen zeggen dat als je de dart te draaien als je het te halen, dat het papier dartbord twee keer zo lang als elk ander zal duren. Widdy papier dartbord heeft ingelegd stalen verdelers, die minder veroorzaken stuiterde darts, en het heeft de 1920 of zo vintage look en uitstraling. Ander papier dartbord bestaan van de eenhoorn en Visicolor. Papier dartbord wordt meestal gebruikt als promotionele producten of thema-artikelen, zoals over de heuvel, etc.

 

Elektronische Dart Board

Als je iets wilt een beetje meer high-end proberen een elektronisch dartbord. De elektronische dartbord blijft scoren voor u op LED scoren displays. Zij weten tot 38 spellen, die voorgeprogrammeerd, en meestal plaats ze maximaal 16 spelers tegelijk.

Magnetische dartboard

 

Een ander veilig alternatief voor traditionele stalen darts zijn magnetisch dartbord. Deze indoor dartspel is veiliger en leuker dan welke je zult zien en zo bevredigend als echte darts, zonder gevaar voor verwondingen aan de spelers of de muur. Met super sterke magneten, de stompe uiteinden darts raken en stok stevig op het bord. Meer als echte darts dan elke andere veiligheid-tip dart spel, die van ons wordt geleverd met een bord met een diameter van 16,5 "en zes flexibele kunststof darts met magnetische uiteinden. Dart kleuren kunnen afwijken.

Arcade Dart Board

Arcade stijl dartbord komen in hun eigen vrijstaande geval dat kan omvatten planken voor andere spellen, flipperkast combo eenheden, dvd-spelers, alles wat je maar kunt bedenken. Typisch de Arcade Dart Board is elektronisch, zowel in een afgesloten kast of een open. Ze staan meestal tussen 75 centimeter en 85 centimeter lang.

Mini Dart Board

Mini dartbord is zeer geschikt voor zowel kinderen als CEO. Ze hebben meestal een klein bord, (mini, duh!) Ergens tussen de 5 ½ cm in het vierkant tot ongeveer 7x8 centimeter of zo.

Houten Dart Board

Een ander veilig alternatief voor traditionele stalen darts zijn Magnetische Dart planken. Deze indoor dartspel is veiliger en leuker dan welke je zult zien en zo bevredigend als echte darts, zonder gevaar voor verwondingen aan de spelers of de muur. Met super sterke magneten, de stompe uiteinden darts raken en stok stevig op het bord. Meer als echte darts dan elke andere veiligheid-tip dart spel, die van ons wordt geleverd met een bord met een diameter van 16,5 "en zes flexibele kunststof darts met magnetische uiteinden. Dart kleuren kunnen afwijken.


Als u interesse in onze producten, neem dan gerust contact met ons op via e-mail: sales@chinatungsten.com   sales@xiamentungsten.com of telefonisch:+86 592 5129696.