wolfraam legering darts

Over het algemeen wolfraam legering darts zijn gemaakt van wolfraam zware legering, 80 ~ 95% W met bindmiddelen (Ni, Cu, Fe) van verschillende samenstelling.

Vanwege technische problemen met de productie, een 100% tungsten dart is niet beschikbaar. Alle "tungsten" darts die je kunt kopen in feite gemaakt van wolfraam legeringen, met wolfraam legering darts het zijn de meest voorkomende. Wanneer u een dart te kopen, wordt het bedrag van wolfraam in de legering gegeven door een percentage nummer. Dus een gemeenschappelijke "80% Tungsten" dart heeft 80 procent wolfraam en 20 procent nikkel, koper en / of Ferro. Tungsten darts zijn beschikbaar van 80% tot meer dan 90%. Hoe meer wolfraam het slanker - en de duurdere - de dart is. Als het een hoog percentage wolfraam legering darts zijn de moeite waard de hogere prijs is een open vraag. Persoonlijk denk ik dat 80% wolfraam zijn goed genoeg voor bijna iedereen.

Zeer hoge percentages van wolfraam, zoals 98% tungsten darts, hebben een prachtige dichte gevoel en een oppervlak dat bestand is tegen slijtage voor een lange tijd. De hoge concentratie van wolfraampoeder maakt ze broos en meer vatbaar voor breken wanneer ze op harde ondergrond, zoals een betonnen vloer garage.

Om rond deze problemen krijgen de meeste wolfraam legering pijlen nu gemaakt van mengsels van 70% tot 95% wolfraam. Lagere dichtheid vaten veel goedkoper, omdat ze eenvoudiger te vervaardigen Productiewerkplaats lage dichtheid darts ook snellere slijtage van de huid zuur, wrijving, slaan andere darts, die op vloeren, etc.

De meerderheid van de stalen punt darts gebruikt door competitieve spelers in competitie en toernooien worden nu gemaakt van 90% Tungsten. Soft tip darts worden vaak gemaakt van 80% wolfraam, dat is goedkoper, minder dicht, en minder broos. Soft tip darts zijn gevoelig voor stuiteren uit een stuk, en elektronische apparaten zijn vaak te vinden op plaatsen met een harde vloer. De zachtere 80% wolfraam legering darts hebben minder kans op breken wanneer voortdurend dalende zulke harde vloeren. Als staal-point tungsten darts worden vaker gespeeld over tapijt gebieden, breuk is een beetje minder een probleem.

Als u interesse in onze producten, neem dan gerust contact met ons op via e-mail: sales@chinatungsten.com   sales@xiamentungsten.com of telefonisch:+86 592 5129696.