Hoe u de juiste Vluchten

Het kiezen van dart vluchten is een zeer belangrijke factor in uw dart set-up en zorg moeten worden genomen bij het kiezen van de juiste vorm en textuur voor uw darts en gooien stijl.

Standaard dart vluchten neiging om de pijlen efficiënter leiden omdat ze een groter oppervlak. Standaard dart vluchten hebben de neiging meer vergevingsgezind van darts gegooid in een hoek aan de raad te zijn, omdat het grotere oppervlak vangt de lucht en rechtzetten ze op.

Dart Flight Types

Dit betekent niet dat standaard dart vluchten zou de beste keuze voor iedereen wel. Als u gebruik maakt van zeer korte stelen bijvoorbeeld, de grootte en de vorm van je dart vluchten wordt een groot probleem, omdat de darts niet zal groep zo dicht bij elkaar, zonder elkaar te raken waardoor bounce outs en vernielde dart vluchten!

Kleinere dart vluchten hebben de neiging om door de lucht sneller ook, die ik voel versterkt het effect van het gebruik van kortere stelen snijden. Ik heb al gevonden, dat je worp moet zeer worden gecontroleerd en evenwichtig voor deze set-up om effectief te zijn.

Een andere factor met dart vluchten die ik heb gemerkt is dat hoe gladder de textuur van de vlucht die u gebruikt, hoe minder weerstand effect ze hebben dus ze zullen sneller snijden door de lucht.

Ook erg belangrijk bij het kiezen van dart vluchten is de prijs en beschikbaarheid factoren. Het is goed te beseffen dat je moet in staat zijn om gemakkelijk te kopen hetzelfde ontwerp van vluchten gemakkelijk vanaf elk punt van aankoop. Ik denk ook dat, omdat dart vluchten krijg zo gemakkelijk beschadigd raken, is het zinvol om een aantal dat je wilt dat niet te duur zijn te vinden.

Dus wat betekent dit allemaal? Als uw darts hebben de neiging om het bord te raken in een hoek en u wenst dit te corrigeren, of u wilt dat uw darts op "lob" probeer dan met behulp van groter vluchten en lange stengels. Als je geen problemen hebt met deze en u wilt dat uw darts om een plattere traject aan de raad hebben gebruik dan vluchten met een kleinere oppervlakte en kortere stelen.

Ik zeker proberen alle vormen van dart vluchten ten minste een keer en ook verschillende lengtes van de stengels, zodat u kunt bepalen wat het beste is voor jou. U kunt zelfs beslissen over dart vluchten met een kleiner oppervlak en lange of middellange stengels.

De getoonde texturen zijn stof, reliëf Dimplex, reliëf Ribtex, Graflites (een fusie van microvezel technologie en hoge intensiteit thermovormen productietechnieken waardoor een vlucht van uitzonderlijke sterkte, een starre vleugel hoek van 90 graden), Target L 'Vluchten (die glad, maar gemaakt van extra sterk materiaal en hebben sleuven voor kragen welke grip je nylon stengels) en die van de oude met de hand gemaakt gevederde vluchten met echte veren kon vergeten?

Zoals assen, dart vluchten zijn een persoonlijke voorkeur. Het materiaal dat wordt gebruikt om de vluchten te maken, zal de vorm en grootte maken allemaal de dart verschillend presteren. De traditionele vormen zijn de Kite and Pear maar onlangs de slanke zo populair geworden. Slim vluchten zal helpen met strakke groepering, maar ze zijn niet naar ieders voorkeur.

Misschien vindt u verschillende gevormde dart vluchten beter met verschillende gewicht darts uit te voeren. Maar over het algemeen groot dart vluchten kan de dart kraam te maken en als je een Lobber van de dart dan een grote dart vluchten kan het best geschikt is voor uw worp zijn. Slanke dart vluchten vereisen een veel moeilijker straight gooien, want ze geven minder steun in de vlucht dan grotere vluchten. Als eerste het vinden van een geschikte vlucht, koop verschillende types en zie welke stijl het beste bij uw stijl van gooien.

 

Als u interesse in onze producten, neem dan gerust contact met ons op via e-mail: sales@chinatungsten.com   sales@xiamentungsten.com of telefonisch:+86 592 5129696.